Consultancy

Vinofresco is ook op freelance of projectbasis in te huren voor online marketing advies en/of uitvoerende werkzaamheden op de volgende specialismen.

SEO

SEO is nog steeds een van de meest effectieve middelen om nieuwe klanten te werven of relevant verkeer naar de website te halen. Haalt u voldoende bezoekers en klanten uit Google? Of zal er meer in zitten?

Relevantie Marketing

Relevantie marketing is gericht op het binnenhalen van traffic en potentiƫle klanten op basis van relevantie en intentie. De kanalen hiervoor zijn. Search (SEO & SEA), Mediapartners (Directe Affiliates) en Social Media.

Bloggen en Contentmarketing

Linkbuilding is nog steeds een zeer bepalende factor voor SEO, volgens de meeste experts bepaald linkbuilding voor zo’n 40% het resultaat. Om kwalitatieve links te verdienen is het belangrijk goede en relevante content te creĆ«ren. Na de creatie komt een gerichte distributie aanpak. Door de juiste media te benaderen en gericht social media in te zetten.

Groeirealisatie (Growth Hacking – Agile – Lean Start-up)

Groeirealisatie bereik je het snelst vanuit een filosofie zoals Growth Hacking, Agile Ontwikkeling en Lean Start-up. Deze methodieken zijn in de basis hetzelfde. Stapgewijs werken, testen en evalueren, herkennen wat werkt, schaalbaar inzetten, focus op leverage.