Nieuwe website Verpakgigant live 🚀

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt een een nieuw design voor Verpakgigant! Samen met Flatsome UX designer Seb De La Web hebben we een mooi, fris en strak design gemaakt waarmee we een stuk professionelere uitstraling hebben gekregen.

Verbeterde structuur

We hebben daarnaast ook de website een nieuwe, meer logische structuur gegeven waardoor onze bezoekers via een verticale hoofdnavigatie veel sneller bij de productgroepen kunnen komen. We hebben totaal 12 categorieën, 11 productgroepen en één categorie alle verpakkingsmaterialen. 

Op de homepage staan ook de snellopers blokken. Zo kunnen onze bezoekers met een klik komen bij de brievenbusdozen, onze autolock dozen, de luchtkussenenveloppen en de verzendzakken.

De verdere hardlopers, zoals de vouwdozen, de postdozen en natuurlijk ook de noppenfolie zijn met 1 klik te bereiken vanaf de homepage. 

Verbeterde presentatie

De algehele presentatie van de website is verbetert, met een goede reviewpagina, een mooie over-ons pagina en teampagina. Voor het design is gekozen om naar een donkerdere groentint de gaan in combinatie met een passende oranje kleur voor de voornaamste conversieknoppen. Dit geeft een mooi zakelijke uitstraling in een fris jasje.