Nieuwe salarisinformatie voor nationaleberoepengids.nl

Met nationaleberoepengids.nl proberen wij onze bezoekers van zoveel mogelijk relevantie informatie te voorzien voor de beroepskeuze en de verdere loopbaanontwikkeling. Daarom hebben wij onze salarisinformatie uitgebreid met twee nieuwe pagina’s die totaal veel verschillende nieuwe informatie biedt. Deze komen naast onze beroepen per salarispagina te staan.

  • De Salarischeck. Hiermee geven wij onze bezoekers de mogelijkheid om echt gemakkelijk het salaris voor een bepaald beroep te checken. De zoekbalk met autosuggestie toont welke beroepen we hebben en klikt direct door naar de salarisinformatie van dat beroep.
  • De Salarisbenchmark. Dit is een aanvulling voor onze bezoekers hun huidige salaris diepgaander willen vergelijken. Omdat wij deze benchmark informatie niet zelf hebben, geven wij onze bezoekers de keuze uit 3 anderen, De Salariswijzer, Loonwijzer en het Salariskompas.
  • De Bruto Netto Calculator. Hiermee geven we onze beroepers de kans om supersnel te berekenen hoeveel ze netto overhouden van hun bruto salaris. Dit vonden wij een heel zinvolle aanvulling voor de 5 miljoen bezoekers die we per jaar ontvangen.

Waarschijnlijk gaan we onze salarisinformatie nog verder aanvullen, dit vinden wij een mooi startpunt daarvoor.

 

Leave a reply