Van groene marketing naar onderwijsmarketing :)

Ik ben aan iets nieuws begonnen en het is geweldig! Ik ben begonnen als online marketing manager bij Springest. Als je je afvraagt “Wat is Springest?”, hier komt het:

Springest helpt mensen groeien

We verbinden je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen, de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden, het meest complete aanbod en persoonlijke aanbevelingen. Zo vind je bij Springest altijd groeimogelijkheden die bij jouw leerstijl, wensen en budget passen. Als je op zoek bent naar een nieuw beroep, kijk dan op Nationale Beroepengids.

Ik doe de online marketing voor Springest Nederland waar we marktleider zijn. We zijn ook in Europa bezig, wij zijn bijvoorbeeld hard aan het groeien met Springest UK.

Internationaal groeien doe je natuurlijk niet in je eentje. Mijn Duitse collega’s Eva en Daniel doen de online marketing voor Springest Deutschland

Het is een ontzettend leuk bedrijf en het sluit goed aan bij mijn duurzame ambities. We helpen mensen hun weg te vinden in hun persoonlijke ontwikkeling, je kan interessante artikelen vinden en bijvoorbeeld ook opleidingsvragen stellen

Hieronder vind je de missie van Springest in een mooie video.

Leave a reply